CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ

Objecte i Àmbit d’Aplicació

Les presents Condicions Generals de Contractació tenen com a objecte regular el procés de contractació de les mentories ofertes per David Forcada a través del lloc web www.davidforcada.cat. En contractar qualsevol dels serveis disponibles, el client accepta íntegrament aquestes Condicions Generals de Contractació.

Procés de Contractació

Per contractar una mentoria, el client haurà de seguir el procés indicat al lloc web, incloent la selecció de la mentoria desitjada, el pagament i la confirmació de reserva. En finalitzar aquest procés, el client rebrà un correu electrònic de confirmació amb els detalls de la mentoria reservada.

Preus i Forma de Pagament

Els preus de les mentories són els indicats al lloc web en el moment de la contractació, incloent-hi els impostos aplicables. El pagament es podrà realitzar mitjançant els mètodes de pagament disponibles al lloc web, com targeta de crèdit, dèbit o altres plataformes autoritzades.

Política de Cancel·lació i Reemborsaments

  • Cancel·lacions: El client podrà cancel·lar la mentoria fins a 72 hores abans de l’hora programada, sense cap cost, notificant-ho mitjançant el correu electrònic proporcionat.
  • Reemborsaments: En cas de cancel·lació per part del client amb un avís previ dins del termini establert, s’efectuarà el reemborsament total. Si la cancel·lació es realitza fora d’aquest termini o el client no es presenta a la sessió, no es farà cap reemborsament.
  • Canvis de Data: El client podrà sol·licitar un canvi de data amb el mateix termini de preavís que per a les cancel·lacions. Es realitzarà una nova reserva en funció de la disponibilitat.

Responsabilitat

David Forcada no es fa responsable de qualsevol ús indegut o inapropiat de la informació proporcionada durant les mentories. Les mentories es basen en l’experiència i coneixements de l’equip, però la responsabilitat de la implementació i els resultats de les recomanacions recau exclusivament en el client.

Legislació Aplicable i Jurisdicció

Aquestes Condicions Generals de Contractació es regeixen per la normativa vigent a Espanya. Qualsevol controvèrsia que es pugui derivar de la interpretació o aplicació d’aquestes condicions serà sotmesa a la jurisdicció dels tribunals de la ciutat de Vic.