AVÍS LEGAL I CONDICIONS GENERALS D’ÚS

I. INFORMACIÓ GENERAL

En compliment amb el deure d’informació disposat a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) de l’11 de juliol, es faciliten a continuació les dades generals del present lloc web:

La titularitat d’aquest lloc web, www.davidforcada.cat (en endavant, “Lloc Web”), l’ostenta David Forcada.

Domicili: C/ Miramarges 7, 1r 2a, Vic
Telèfon de contacte: 93 380 41 30
Email de contacte: info@davidforcada.cat

II. CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Objecte de les Condicions: El Lloc Web

L’objecte de les presents Condicions Generals d’Ús (en endavant, “Condicions”) és regular l’accés i la utilització del Lloc Web. A efectes d’aquestes Condicions, s’entendrà com a Lloc Web: l’aparença externa dels interfícies de pantalla, tant de forma estàtica com dinàmica, és a dir, l’arbre de navegació, així com tots els elements integrats tant en els interfícies de pantalla com en l’arbre de navegació (en endavant, “Continguts”) i tots aquells serveis o recursos en línia que, en el seu cas, ofereixi als usuaris (en endavant, “Serveis”).

David Forcada es reserva la facultat de modificar, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació i configuració del Lloc Web i dels Continguts i Serveis que puguin estar-hi incorporats. L’Usuari reconeix i accepta que en qualsevol moment David Forcada pot interrompre, desactivar i/o cancel·lar qualsevol dels elements que s’integren en el Lloc Web o l’accés als mateixos.

L’accés al Lloc Web per part de l’Usuari té caràcter lliure i, en general, és gratuït, sense que l’Usuari hagi de proporcionar cap contraprestació per gaudir-ne, excepte pel que fa al cost de connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés que l’Usuari hagi contractat.

L’ús dels Continguts no requereix subscripció o registre previ.

L’Usuari

L’accés, navegació i ús del Lloc Web confereix la condició d’Usuari, per la qual cosa s’accepten, des de l’inici de la navegació pel Lloc Web, totes les Condicions aquí establertes, així com les seves posteriors modificacions, sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa legal d’obligat compliment segons el cas. Donada la rellevància de l’anterior, es recomana a l’Usuari llegir-les cada vegada que visiti el Lloc Web.

El Lloc Web de David Forcada proporciona una gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’Usuari assumeix la seva responsabilitat per realitzar un ús correcte del Lloc Web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

  • Un ús de la informació, Continguts i/o Serveis i dades oferts per David Forcada que no sigui contrari a les presents Condicions, a la llei, a la moral o a l’ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguin suposar una lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del Lloc Web.
  • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’Usuari en els formularis estandarditzats per David Forcada per a l’accés a certs Continguts o Serveis oferts pel Lloc Web. En tot cas, l’Usuari notificarà de forma immediata a David Forcada sobre qualsevol fet que permeti l’ús indegut de la informació registrada en aquests formularis, com ara el robatori, pèrdua o accés no autoritzat a identificadors i/o contrasenyes, per tal de procedir a la seva immediata cancel·lació.

El simple accés a aquest Lloc Web no suposa establir cap tipus de relació de caràcter comercial entre David Forcada i l’Usuari.

Aquest Lloc Web es dirigeix principalment a Usuaris residents a Espanya. David Forcada no assegura que el Lloc Web compleixi amb legislacions d’altres països, ja sigui totalment o parcialment. Si l’Usuari resideix o té el seu domicili en un altre lloc i decideix accedir i/o navegar en el Lloc Web, ho farà sota la seva pròpia responsabilitat, i haurà d’assegurar-se que aquest accés i navegació compleixen amb la legislació local aplicable.

III. ACCÉS I NAVEGACIÓ EN EL LLOC WEB: EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

David Forcada no garanteix la continuïtat, disponibilitat i utilitat del Lloc Web, ni dels Continguts o Serveis. David Forcada farà tot el possible pel bon funcionament del Lloc Web, però no es responsabilitza ni garanteix que l’accés a aquest Lloc Web no serà ininterromput o lliure d’errors.

Tampoc es responsabilitza ni garanteix que el contingut o programari al qual pugui accedir-se a través d’aquest Lloc Web estigui lliure d’errors o causi danys al sistema informàtic (programari i maquinari) de l’Usuari. En cap cas David Forcada serà responsable de les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que es derivin de l’accés, navegació i ús del Lloc Web, incloent-hi, però no limitant-se a, els ocasionats als sistemes informàtics o provocats per la introducció de virus.

David Forcada tampoc es fa responsable dels danys que poguessin causar-se als usuaris per un ús inadequat d’aquest Lloc Web. En particular, no es fa responsable de les caigudes, interrupcions, falta o defecte de les telecomunicacions que poguessin ocórrer.

IV. POLÍTICA D’ENLLAÇOS

Aquest Lloc Web pot posar a disposició dels Usuaris mitjans d’enllaç (com ara, entre altres, links, banners, botons), directoris i motors de cerca que permeten als Usuaris accedir a llocs web gestionats per tercers.

La instal·lació d’aquests enllaços en el Lloc Web té per objecte facilitar als Usuaris la cerca i accés a la informació disponible a Internet, sense que pugui considerar-se una suggerència, recomanació o invitació a visitar-los.

David Forcada no ofereix ni comercialitza per si mateix o a través de tercers els productes i/o serveis disponibles en aquests llocs enllaçats.

David Forcada no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin produir-se per l’accés, ús, qualitat o licitud dels continguts, comunicacions, opinions, productes i serveis dels llocs web no gestionats per David Forcada i que siguin enllaçats en aquest Lloc Web.

L’Usuari o tercer que realitzi un hiperenllaç des d’una pàgina web d’un altre, diferent, lloc web al Lloc Web de David Forcada haurà de saber que:

  • No es permet la reproducció —total o parcial— de cap dels Continguts i/o Serveis del Lloc Web sense autorització expressa de David Forcada.
  • No es permet cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre el Lloc Web de David Forcada, ni sobre els seus Continguts i/o Serveis.
  • El lloc web en què s’estableixi aquest hiperenllaç no contindrà cap element, del Lloc Web, protegit com a propietat intel·lectual per la legislació espanyola, llevat d’autorització expressa de David Forcada.

El fet de crear aquest hiperenllaç no implicarà l’existència de relacions entre David Forcada i el titular del lloc web des del qual es realitzi, ni el coneixement i acceptació de David Forcada dels continguts, serveis i/o activitats oferts en aquest lloc web, i viceversa.

V. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

David Forcada és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del Lloc Web, així com dels elements continguts en el mateix. En virtut del que disposa la Llei de Propietat Intel·lectual, queden prohibides la reproducció, distribució i comunicació pública, inclosa la modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de David Forcada.

VI. ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

David Forcada es reserva la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri necessàries per la utilització indeguda del Lloc Web i Continguts, o pel incompliment de les presents Condicions.

La relació entre l’Usuari i David Forcada es regirà per la normativa vigent i d’aplicació en el territori espanyol. En cas de conflicte amb la interpretació o aplicació d’aquestes Condicions, les parts sotmetran els seus conflictes a la jurisdicció dels tribunals que corresponguin d’acord amb la normativa.